Blog Kukoa
Dirección técnica en estrategias de Márketing Digital

El dia 17 de novembre, vam publicar el nou web de KUKOA, amb més informació, més paquets pels nostres clients i més facilitat en la navegació.

A banda de la nostra experiència en desenvolupament en projectes web i botigues en línia, llençem paquets per professionals oferint la màxima qualitat dels nostres projectes a preus ajustats. També ampliem les línies de consultoria i seguiment web, ja que entenem que, més enllà de l'entrega d'un projecte, cal realitzar un seguiment per mantenir-se al cap d'amunt. 

Sense millores constants i adaptant-se a les noves funcionalitats que van apareixent, el web pot acabar a la cua de la llista.

Tant en l'aspecte gràfic, com en l'usabilitat millorem amb espai i intuició: mostrar ràpidament els nostres serveis, sense extendre'ns massa i, en cada pagina, oferir alternatives de sortida múltiples per evitar el rebot. Inclús, si us fixeu, trobareu un Scroll to Top que apareix en el marge inferior esquerra a mesura que descendeixes pels continguts. En definitiva, anar al gra i mostrar-nos amb transparència, el que fem i tal com som.

La prova més innovadora ha estat la realització dels cercles del selector d'idioma amb elements div. Amb els avantatges del CSS3, podem conseguir arrodoniments d'etiquetes amb la propietat border-radius evitant el recurs d'imatges de fons.

També millorem la forma de presentar alguns dels treballs que anem realitzant, destacant els projectes que desenvolupem sota la plataforma Joomla! de la que ja fa 15 anys que coneixem.

Poc a poc anem creixent i establint més vincles, tant amb clients, com amb col·laboradors, pero tots ben avinguts, generant debat i intercanviant opinions, per poder crear i oferir-vos el més nou del millor, que és el més important.

 

Confia amb Kukoa.